Lady & Lemon: a fresh step towards fresh ideas!

Een citroen brengt verfrissing, extra smaak en een bruisende toets aan drankjes en gerechten. Een citroen bevat ook vitamine C en geeft kracht aan je lichaam. Wel, dat is nu exact wat je ook van een Lady & Lemon sessie mag verwachten: we geven een verkwikkende boost aan je persoonlijkheid, we brengen verfrissing en smaak aan jouw vrouw-zijn. Een intens gezellig supervrouwelijk moment waarop jij en andere dames elkaar ontmoeten en voluit vrouw mogen zijn. Vrouw-zijn staat centraal. Elk thema is bespreekbaar en het is de bedoeling dat we vooral luisteren naar elkaar en elkaar helpen.

Wie ben jij?

Jij bent het beu om te moeten voldoen aan een onbereikbaar en onrealistisch ideaalbeeld. Je wil leren omgaan met je perfectionisme. Je bent op zoek naar open en eerlijke gesprekken met echte imperfect perfecte vrouwen!

Wat wil Hey!Lady bereiken?

Fresh lessons for an important lady!

Ik wil je op het einde van het ontmoetingsmoment met een glimlach zien vertrekken, met een goed gevoel en goesting naar meer. Ik wil je naar huis laten gaan met het gevoel dat jij niet de enige imperfecte’ vrouw bent in deze wereld. Wij willen dat je voelt hoe het is om vrouwelijk én zacht en krachtig te zijn, en dat je jouw perfectionisme hebt leren omarmen!

Waarom is dit Lady & Lemon ontmoetingsmoment absoluut iets voor jou?

  • Als facilitator geeft Hey!Lady je praktische tips, oefeningen en frisse ideeën mee die je onmiddellijk kan toepassen in je dagelijks leven.
  • Je krijgt inzicht in het ideaalbeeld van deze maatschappij en hoe dit doorheen de jaren is veranderd.
  • Je leert dat perfectionisme een goede eigenschap is, zolang je er gezond mee omgaat (en jij gaat leren hoe je dat doet).
  • Ik laat je verder kennismaken met Hey!Lady en onze verschillende programma’s.
  • Je ontvangt een leuke attentie! Want als vrouw worden we nu eenmaal graag in de watten gelegd, en dat wil ik je volop meegeven!

Agenda:

Deel 1: Voorstelling Hey!lady & Annick

Deel 2: Thema

Deel 3: Tips & oefeningen

Deel 4: Netwerken

Praktische info:

Max. 10 deelneemsters

Duur: 3u

Kostprijs:

15 euro

Ja, ik schrijf me in en word de vrouw die ik wil zijn!

Perfectie perfectionisme woordenboek omarm je perfectionisme lady & lemon heylady

Wanneer

Datum
donderdag 03 oktober

Tijdstip
18:00 - 21:00

Waar

Lindestraat 10
9890 Gavere