Lady & Lemon: a fresh step towards fresh ideas!

Een citroen brengt verfrissing, extra smaak en een bruisende toets aan drankjes en gerechten. Een citroen bevat ook vitamine C en geeft kracht aan je lichaam. Wel, dat is nu exact wat je ook van een Lady & Lemon sessie mag verwachten: we geven een verkwikkende boost aan je persoonlijkheid, we brengen verfrissing en smaak aan jouw vrouw-zijn. Een intens gezellig supervrouwelijk moment waarop jij en andere dames elkaar ontmoeten en voluit vrouw mogen zijn. Vrouw-zijn staat centraal. Elk thema is bespreekbaar en het is de bedoeling dat we vooral luisteren naar elkaar en elkaar helpen.

Wie ben jij?

Jij bent een vrouw die wil kijken naar zichzelf en aan zichzelf wil werken. Je bent een gedreven vrouw die haar passie (terug) wil voeden en stappen wil zetten om je potentieel te laten schijnen!

Wat wil Hey!Lady bereiken?

Fresh lessons for an important lady!

Ik wil je op het einde van het ontmoetingsmoment met een glimlach zien vertrekken, met een goed gevoel en goesting naar meer. Ik wil je naar huis laten gaan met het gevoel dat er terug een vlam in je brandt, dat je voelt hoe het is om vrouwelijk én zacht en krachtig te zijn, dat je gelooft dat je mag dromen en het aandurft om je dromen waar te maken!

Waarom is een Lady & Lemon ontmoetingsmoment absoluut iets voor jou?

  • Als een facilitator geeft Hey!Lady je praktische tips, oefeningen en frisse ideeën mee die je onmiddellijk kan toepassen in je dagelijks leven.
  • Ik wil je verder laten kennismaken met Hey!Lady en onze verschillende programma’s.
  • Je ontvangt een leuke attentie! Want als vrouw worden we nu eenmaal graag in de watten gelegd, en dat wil ik je volop meegeven!

Agenda:

Deel 1: Voorstelling

Deel 2: Thema en rondgang

Deel 3: Tips & oefeningen

Deel 4: Hey!Lady voorstellen

Praktische info:

Max. 10 deelneemsters

Duur: 3u

Kostprijs:

15 euro

Ja, ik schrijf me in en word de vrouw die ik wil zijn!

lady and lemon holding hands waardevolle relatie heylady heymotion

Wanneer

Datum
dinsdag 15 januari

Tijdstip
18:00 - 21:00

Waar

Lindestraat 10
9890 Gavere