LadyOnline - Webinar - 5 tips om je workshop via Facebook vol te krijgen
donderdag 05 september — Jij kiest!

Als ondernemende, ambitieuze vrouw heb jij van je passie je beroep gemaakt. Eén van de dingen die je graag doet en die jou meer naamsbekendheid geven, is het organiseren van workshops of events. Je wil kwaliteit bieden, en bent daarom echt gefocust op de inhoud van je workshops. Maar je hebt moeite om je workshops vol te krijgen. En wat ben je met een fantastisch waardevolle workshop, als er (bijna) niemand aanwezig is...

Lees meer

Lady Boss event - Zichtbaar durven zijn als ondernemer
donderdag 12 september — Sint-Niklaas

Jij bent een ondernemende/leidinggevende vrouw die haar bedrijf naar een volgend niveau wil brengen. Daarom wil je meer zichtbaar zijn. Alleen voel jij je daar niet 100% comfortabel bij. Want "wie zit er nu op jou en je bedrijf te wachten"? "Ben jij wel goed genoeg en ben jij wel expert genoeg"? En vooral: "wat gaan de mensen over je zeggen of denken?". Tijdens dit LadyBoss event gaan we het hebben over zichtbaarheid.

Lees meer

HeyLady Webinar - De beste tips voor meer zelfzekerheid
donderdag 19 september — Jij kiest!

Je hebt het moeilijk om voor een groep te staan. Je staat niet graag in de belangstelling. Want je hebt het gevoel dat je dan bekeken en beoordeeld wordt. Als er in jouw nabijheid gefluisterd wordt, dan gaat dat sowieso altijd over jou. Het voelt alsof alle anderen hun leven op een rij hebben, en jij maar wat aanmoddert. Je zelfvertrouwen zit onder de grond, en daar wil je nu echt wel iets aan doen.

Lees meer

Lady & Lemon: Het perfecte leven & lichaam
donderdag 03 oktober — Gavere

Ben jij een perfectionist? Ziet het er bij een ander altijd mooier en beter uit? Je gruwelt bij het zien van die perfect opgemaakte vrouwen op Facebook, terwijl jij thuis in je jogging tv kijkt met de kids. Je hebt het gevoel dat jij de enige bent met wallen onder je ogen en lovehandles rond je heupen. Tijdens deze Lady&Lemon krijg je heel wat concrete tips en oefeningen om je perfectionisme te leren omarmen en om te gaan met het ideaalbeeld van onze maatschappij!

Lees meer

Lady Boss event - Als ondernemer omgaan met je perfectionisme
donderdag 17 oktober — Waregem

Jij bent een ondernemende of leidinggevende vrouw die de dingen graag perfect doet. En je perfectionisme bezorgt jou héél wat stress. Want je wil alles (perfect) zelf doen, en je durft of wil niet delegeren. Je controleert alles 100 keer en je verliest jezelf in details. Nieuwe projecten worden niet gelanceerd omdat ze net niet perfect genoeg zijn. Tijdens dit LadyBoss event gaan we leren om je perfectionisme te omarmen!

Lees meer

Lady Boss event - In 2020 naar een gezonde work-life balans
donderdag 05 december — Drongen - Gent

Als ondernemende of leidinggevende vrouw heb jij nooit echt gedaan met werken. Je doet je werk met hart en ziel, en tegelijkertijd is je gezin alles voor je. Het voelt voor jou aan alsof je moet kiezen. En vaak geef je alles voor je bedrijf, waardoor je minder tijd met je gezin kan doorbrengen. In het nieuwe jaar wil jij graag een gezonde balans tussen je werk- en privéleven.

Lees meer

Heb je ideeën voor een thema in één van onze volgende activiteiten? Of ben jij meer op zoek naar persoonlijke begeleiding?