8 jaar terug was ik heel schuchter en kon ik niets positiefs over mezelf vertellen. Jaren heb ik mezelf vooruit gesleept, als een schim van mezelf. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om Annick op te bellen. Het eerste gesprek was zeer positief! Er was een klik, bijna een directe vertrouwensband.

Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed. Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Annick heeft, met haar fijngevoeligheid en finesse, zonder ooit te pushen, me toch laten openbloeien.

En Annick heeft niet alleen veel kennis, ze is ook emotioneel intelligent. De focus ligt op de mens die voor haar zit; niet zozeer op een standaard gestructureerde, stereotype begeleiding.

Ik heb mezelf teruggevonden en dat is de grootste cadeau die ik kon krijgen. Annick heeft ervoor gezorgd dat ik in al mijn zachtheid toch mijn kracht heb teruggevonden. Ik heb mijn vrouwelijkheid leren omarmen (vanbinnen en vanbuiten). Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij ben met mezelf!

Aude Chevolet

“Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed. Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak.”