Het HeyLady platform – Online op eigen tempo werken aan jezelf

Iedere vrouw heeft 24u ter beschikking op een dag. Als jij een vraag hebt, of je zit ergens mee, dan wil jij zo snel mogelijk geholpen worden. HeyLady wil jou op ieder moment van de dag bijstaan. En ook al die andere vrouwen die met vragen zitten. Daarom is het online HeyLady platform er gekomen. Want zo kunnen wij jullie allemaal een persoonlijke oplossing bieden op jullie prangende vragen. Ook jou. En die informatie verwerk je op je eigen tempo.

E-books, challenges en programma’s op het HeyLady platform

Het HeyLady platform biedt jou de tools, in verschillende vormen, om te werken aan hetgeen jij belangrijk vindt.

Onze e-books zijn gratis, en geven je beknopt een aantal inzichten en oefeningen rond een specifiek thema.

Heb je vooral nood aan praktische oefeningen? Hou je van een uitdaging? Dan is een online challenge meer iets voor jou. Iedere challenge geeft jou 7 oefeningen om te groeien op vlak van (bv.) zelfvertrouwen of het realiseren van je dromen.

En dan zijn er nog de online programma’s. Zo’n programma duurt iets langer, omdat je inzoomt op meerdere aspecten van je leven, zoals je missie, je dromen, je zelfvertrouwen, je work-life balans, etc. En bij deze programma’s gaan we elkaar ook offline ontmoeten.

Jij kan ons helpen het HeyLady platform te verbeteren!

Ja, wij vragen jouw hulp! Want voor ons is dit de eerste keer. De eerste maal dat we zo’n platform lanceren. En dat vraagt heel veel tijd om dingen uit te proberen en te optimaliseren. Neem eens een kijkje op het HeyLady platform, en vertel ons wat je denkt. Wat vind je goed? Wat zou je veranderen? En spreken de programma’s en thema’s jou aan?

Say yes to new adventures!

Stuur me jouw opmerkingen via het contactformulier of via een email en wij passen het aan. Of schrijf je gewoon in voor één van onze programma’s, en dan zien we elkaar binnenkort!

Wat denk jij ervan?

Voel je vrij om bij te dragen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *