HeyLady logo


"I have yet to hear a man ask for advice on how to combine a marriage and a career."

Gloria Steinem

Jij bent de baas! Geweldig.

De laatste tijd kom ik geregeld ondernemende en leidinggevende vrouwen tegen die het lastig hebben. Want het is niet eenvoudig om succesvol in je carrière te zijn en tegelijkertijd een prachtig gezin en een perfecte relatie te hebben. 

Wat Lady's me de laatste tijd veel vertellen (en je herkent het misschien ook wel): 

  • Je wil zo graag succesvol zijn, alleen ben je bang om te falen;
  • Je voelt je soms onzeker, en durft niet zichtbaar te zijn (online of offline);
  • Je hebt het gevoel dat je moet kiezen tussen je carrière en je gezin (en je zou eigenlijk toch graag 'best of both worlds' willen hebben);
  • Je wil alles goed en zelfs perfect doen, waardoor je jezelf verliest in details (en daar teveel tijd in steekt);
  • Je hebt het gevoel dat je geen goede moeder of vrouw kan zijn, omdat je al je tijd en focus in je carrière steekt;
  • Je houdt jezelf en je bedrijf klein door je onzekerheid. Met andere woorden: "je rijdt met de handrem op"...

Het LadyBoss traject

Het klankbord voor alle ondernemende en leidinggevende vrouwen

Tijdens dit traject zijn thema's zoals faalangst, zelfvertrouwen, perfectionisme, delegeren, work-life balans, relaties, communicatie, ... bespreekbaar. We gaan geen enkel thema uit de weg!

Ik ben er voor jou een volledig jaar lang. Omdat blijvende transformaties niet op één dag gebeuren. Omdat het leven je overkomt, en het fijn is als je op iemand kan terugvallen.

Ik wil jou als LadyBoss zo goed mogelijk helpen. Kwaliteit staat voorop. Daarom kies ik bewust voor een lange termijn traject dat blijvende resultaten oplevert. 

Tijdens dit traject leer jij 6 andere gelijkgestemde LadyBosses kennen. Vrouwen die open en eerlijk zijn, die zich kwetsbaar durven opstellen en elkaar helpen en steunen.

Iets voor jou?

Let's talk!

"Women who invest in themselves, go further"

Praktisch

content kalender lady online module 5

Deelnemers

Om deze opleiding zo waardevol en persoonlijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot max. 7 deelnemers.  

Planning

Omdat ik jou kwaliteit en blijvende veranderingen wil garanderen, duurt dit traject 12 maanden. 1x per maand vindt een groepssessie plaats. Daarnaast plan ik met jou doorheen het jaar 6 één-op-één coaching momenten in. Het volgende LadyBoss traject start in maart 2020. 

Subsidies

jij beschikt over een BTW nummer, dus jij kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille. Op die manier bespaar je 30% op de totaalprijs. 

Hey, ik ben Annick.

Een trotse coach, trainer en mentor met een eigenwijze aanpak. Kwaliteit staat voorop in alles wat ik doe. Empathie is belangrijk, en toch ben ik geen coach die 'aaikes' geeft. Ik vertel je wat je nodig hebt, zelfs al is dat niet wat je wil horen...

Over de laatste 15 jaar heb ik honderden mensen in het bedrijfsleven gecoacht en getraind. En ik merkte dat er bij vrouwen in de business wereld andere thema's speelden dan de mannelijke collega's. Wij zijn emotionele wezens, en die zachtheid mogen wij als kracht inzetten. 

Ik gun jou het leven waar jij als ondernemende vrouw van droomt. Want het kan. Zonder compromissen of inboeten.

annick Heyman heylady

Laat ons eens praten.

vrijblijvend.

© HeyLady - 2019