Ik ben bij Annick terecht gekomen omdat ik met een nieuw project wou starten, alleen wist ik niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Annick heeft me een structuur gegeven. Ik vind het fijn dat Annick me echt stap voor stap op weg heeft gezet, want ik was eigenlijk verkeerd bezig.

Annick helpt me echt met dingen waarvan ik niet weet hoe ik eraan moet beginnen. Dingen die ik nergens anders vond of kon lezen. Het zijn echt praktische tips die ik heel snel kon toepassen. Ik voel het bijvoorbeeld ook in de manier waarop ik schrijf. Een blog voor een bedrijf schrijf ik nu totaal anders dan voor een particulier. Ik gebruik een ander soort woorden en taal, afhankelijk van wat iedere doelgroep nodig heeft. Die dingen zijn nu heel duidelijk voor mij en het is makkelijker om daarmee aan de slag te gaan.

Ik heb een heel fijne klik met Annick! Ze is meer dan een coach. Dit is voor mij echt een vriendschap geworden. Ik ben er van overtuigd dat we, na afloop van dit traject, zeker nog gaan blijven afspreken en elkaar gaan blijven zien.

Iedere keer als ik een coaching gesprek met Annick heb, weet ze heel goed in te spelen op hoe ik mij op dat moment voel. Die dingen worden door haar heel snel opgepikt en ook onmiddellijk aangepakt. En doordat Annick zoveel geeft, voel ik me zelf nog meer gemotiveerd om er echt voor te gaan.

Dit traject heef me zoveel sterker gemaakt. Ik sta sterker in mijn schoenen en ik ben zelf ook veel meer beginnen geloven in mijn eigen concept. En dat komt omdat het echt een stapsgewijze begeleiding is, heel overzichtelijk.

Ik weet nu hoe ik contacten moet leggen, mijn verhaal duidelijk kan brengen, en met het nodige zelfvertrouwen.  Daar ben ik Annick héél dankbaar voor!

Inge Liesens

Testimonial HeyLady Inge Liesens

“Alles is helder geworden. En omdat ik nu zelf heel goed weet waar ik naartoe wil, kan ik mijn verhaal ook heel duidelijk overbrengen. Ik heb zelfs daardoor mijn eerste klant al binnengehaald, en de eerste is de moeilijkste.”