Ik denk dat elke vrouw wel weet waarover ik het heb. Hey!Lady is dan ook een concept dat als geroepen komt. Je vindt er gelijkgestemden, broodnodig advies en one-to-one begeleiding.

Persoonlijke begeleiding in elke zin van het woord

Van een klankbord tot concrete begeleiding over een welbepaalde topic: dat is Hey!Lady. Ook belangrijk is dat Annick persoonlijk werkt en rekening houdt met jouw persoonlijkheid. Ik ben niet de vrouw van de bloemenmotiefjes, melige teksten of vioolmuziek op de achtergrond. Ik beschouw mezelf eerder als een harde tante. Er is ruimte voor zowel je zachte als harde kant als vrouw. Wat voor mij persoonlijk perfect werkt! Dat is nu eenmaal het leuke aan Hey!Lady: je kiest gewoon een traject dat bij jou past.

Annick sees the bigger picture!

Annick is iemand die zelf heel wat meegemaakt heeft. En dat hoor je als ze praat. Ze weet waarover ze het heeft. En dat voelt gewoon goed. Dat iemand weet wat het is om dagelijks met allerhande beslommeringen om te gaan. Maar ook van de grotere thema’s heeft ze levenslessen gekregen. Om vandaag de persoon te zijn wie ze is. Alsof het nu haar beurt is om andere vrouwen te helpen.

Mijn resultaat: persoonlijke én professionele groei

Hey!Lady is een concept dat voor mij op het juiste moment kwam. De groei van een eigen zaak, dit alles in combinatie met een gezin: niet makkelijk! Ik heb een burn-out meegemaakt, dus die angst blijft erin zitten.

Isabelle

“De begeleiding bij HeyLady heeft mij overtuigd om bepaalde strategische stappen te zetten om mijn bedrijf verder te doen groeien. Zonder dat mijn gezin of ikzelf daaronder lijden.”