Jouw missie: een kompas dat je door het leven stuurt.

Wat is een missie? Een missie is zoveel meer dan een goed voornemen. Het maakt deel uit van een groter geheel. Een persoonlijke missie geeft letterlijk richting aan je leven. Een missie is voor iedereen uniek. Iedereen heeft nu eenmaal zijn of haar eigen levenstaak. Op basis van je persoonlijke missie maak je levenskeuzes. Een goed geformuleerde levensmissie kan je vertalen naar je eigen doelen en een actieplan. Zo voorkom je achteraf ‘had-ik-maar’.

Het voelt alsof je twee maal geboren wordt: de dag dat je ter wereld komt en de dag dat je jouw missie ontdekt!

Je kan plots aan niets anders meer denken … maar wat nu?

Als jij de moed hebt je over te geven aan jouw levensmissie, dan gaat het leven langzaam maar zeker voor je werken, in plaats van tegen je. Om gelukkig te worden, moet je op de juiste plek zitten en doen waarvoor je gemaakt bent. Aan motivatie heb je geen gebrek: “Dat wil ik”! Maar hoe begin je eraan?

Een stappenplan naar het realiseren van je doelen

Het is een proces waar je doorheen moet. Door angsten of tegenslag kan je je missie uitstellen of zelfs helemaal niet meer achterna gaan. Dus neem je tijd om een volwaardig stappenplan op te bouwen!

Een duwtje in de rug

Soms heb je een duwtje in de rug nodig, een klankbord, iemand die je begeleidt om je dromen waar te maken. Soms heb je wat extra zelfvertrouwen nodig, moet je neen leren zeggen en moet je grenzen stellen. Misschien moet je ook je omgeving overtuigen over je levensmissie en moet je die duidelijk leren communiceren.

Wil jij met volle goesting je levensmissie waarmaken?

Met Hey!Lady gaan we samen voor een langdurig traject. Via een intake gesprek, groepstrainingen, one-to-one coaching momenten en online challenges gaan we voor duurzame verandering in jouw levensverhaal.

Ontdek meer over Hey!Lady.

Wat denk jij ervan?

Voel je vrij om bij te dragen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *