HeyLady logo

"A great coach tells you what you need to hear, not what you want to hear"

Jij wil je verdiepen in coaching. Fijn!

Coaching spreekt jou het meeste aan omdat je mensen wil helpen. (Daarom ben ik er zelf ooit mee gestart.) Alleen, met het snelgroeiend aantal coaches op de markt, is het niet eenvoudig om je als coach te onderscheiden. 

Je herkent misschien wel één of meerdere van deze dingen: 

  • Je wil als (startende of ervaren) coach een professionele opleiding volgen, maar welke opleiding is goed? (want er zijn er zoveel!)
  • Je hebt al coaching opleidingen gevolgd, maar te weinig diepgang gekregen;
  • Je wil een kwaliteitslabel als coach uitdragen, maar je weet niet goed hoe dat aan te pakken;
  • Je praktijk draait niet zoals je wil, je hebt (te) weinig klanten;
  • Je weet niet hoe jij je kan onderscheiden van alle andere coaches op de markt;
  • Je bent een fantastische coach, maar sales is je ding niet...

LadyCoach

Onderscheid jezelf als coach door je kwaliteitslabel

Naast de basistechnieken van coaching, krijg jij tijdens deze opleiding ook NLP en Enneagram onder de knie.

Deze opleiding omvat 2 dagen certificatie. Na het succesvol afronden van dit examen, mag jij jezelf internationaal gecertifieerd NLP coach noemen!

Jij wil jezelf als kwalitatieve coach op de kaart zetten. Daarom voorzien wij ook 1 dag social media training, zodat jij ook online zichtbaar bent.

Tijdens deze opleiding leer jij 9 andere toffe coaches kennen. Coaches die elkaar iets gunnen en elkaar verder helpen. 

Iets voor jou?

Ik wil meer info

"No coach ever stops learning. That's what makes the great coaches great. They strive to learn more every day, and they never stop asking questions."

Tom Crean

Praktisch

content kalender lady online module 5

Deelnemers

Om deze opleiding zo waardevol en persoonlijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot max. 10 deelnemers.  

Planning

De opleiding bestaat uit 6 sessies van 2 opeenvolgende dagen. Hierin zit ook de certificatie vervat. De volgende reeks start op 15 oktober 2020. Inschrijven lopen tot 1 augustus 2020. (..of tot we 10 deelneemsters hebben)

Subsidies

Als jij reeds beschikt over een BTW nummer, kan je voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille. Op die manier bespaar je 30% op de totaalprijs. 

Zij gingen je voor...


"De LadyCoach opleiding heeft me naast een ruime set aan waardevolle coaching tools ook erg veel inzichten opgeleverd. Als je denkt jezelf en anderen te kennen, is deze opleiding een mooie uitdaging!

De meerlagigheid van het Enneagram is verrijkend en steeds ontdek je nieuwe delen van jezelf. Pas op dat moment besef je hoe onbewust patronen diep geworteld zitten. Via de NLP technieken kan je je coachee begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.  

Ik kan de opleiding aanraden aan iedereen die er klaar voor is om de wondere wereld van coaching, samen met Annick, te ontdekken! Bedankt Annick voor alle wijze woorden, geduld, begrip in een warme en veilige omkadering."

Caroline


"De Lady Coach-opleiding is het beste cadeau voor mezelf geweest die ik ooit gedaan heb. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak krijg je hier zo vele inzichten en technieken aangeleerd dat het voor altijd je kijk op het leven zal veranderen. Ongeacht waar je staat op je pad is dit een absolute aanrader."

Jente


"Het Enneagram heeft me al veel duidelijkheid gebracht over wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen doe in welbepaalde omstandigheden. Ik begrijp ook andere mensen beter, wat ze doen en waarom ze het doen … Het is alsof puzzelstukjes op hun plaats vallen! Waardoor er eindelijk ruimte voor verandering en loslaten komt, ipv de plaat te blijven afdraaien :). 

Ik merk ook dat ik een betere versie van mezelf word. Bepaalde gedachten /emoties stonden mij vroeger in de weg om te kiezen voor bepaalde dingen… Ik durf nu meer in mijn kracht te gaan staan. Anderzijds merk ik vooral op wanneer ik in bepaalde situaties in mijn oude rol terugval. Ook leuk om die gewoonte patronen op te merken en ook weten wat/waarom het gebeurt met mij.

De theorie is super interessant! Het toepassen begint zachtjes aan te komen.  

En wat ik super belangrijk vind, is dat het in een kleine groep is waar veel geborgenheid en veiligheid gecreëerd wordt!"

Muriel


"De LadyCoach zorgt er eerst en vooral voor dat je diepe inzichten krijgt in jezelf en in anderen. Annick creëert tijdens het hele traject een veilige omgeving zodat je samen met haar dit intense proces kan doorlopen. Het is een complete opleiding in de wondere wereld van NLP enerzijds en het persoonlijkheidsmodel Enneagram anderzijds. De combinatie van deze 2 maakt dat je concrete tools in handen krijgt om mensen efficiënt te kunnen coachen. Tegelijk stimuleert Annick je om het nodige zelfvertrouwen te kweken als coach, waardoor je na de opleiding meteen zelf aan de slag kan. Dit is de beste investering in jezelf die je ooit zal maken!

Wendy

Hey, ik ben Annick.

Ik ben een trotse coach, trainer en mentor met een eigenwijze aanpak. Kwaliteit staat voorop in alles wat ik doe. Samen met jou wil ik het vak 'coaching' professionaliseren. 

Over de laatste 15 jaar heb ik honderden mensen gecoacht en getraind. Ik heb de afgelopen jaren verschillende NLP en Enneagram certificaties behaald in binnen- en buitenland. En ik blijf me bijscholen. Elk jaar opnieuw. 

En die kennis deel ik graag met jou.

annick Heyman heylady

Laat ons eens praten.

vrijblijvend.

Stuur me meer info

© HeyLady - 2020