Summer School Perfectionisme

Ongeveer een jaartje geleden nam ik deel aan de summerschool van HeyLady over perfectionisme.

Ik kon vanuit mijn perfectionisme toch alles nog wat meer perfectioneren voor mezelf en mijn klanten. En eens gaan horen wat die dame Annick Heyman te vertellen had, leek me wel een strak plan. Het waren drie leerrijke dagen, gevuld vol kennis, zelfreflectie en inzichten. Een aanvulling voor mijn eigen inzicht: perfectionisme niet zien als iets slechts maar juist een kracht om in te zetten!

Die drie dagen bleven eerlijk gezegd nazinderen. Mijn gedacht was: die dame in kwestie had verdomme veel kennis, ervaring, know how en dat triggerde mij ontzettend.

Coach opleiding – een eye-opener!

Enkele maanden later kwam het aanbod: opleiding tot ladycoach. Met plezier schreef ik me in want ik wist: hier ga ik veel leren, niet alleen kennis maar ook veel over mezelf.

En wat een eyeopener is deze opleiding voor mij geweest! Doordat we werken met een kleine groep en er dus de mogelijkheid is om onze kwetsbaarheden te laten zien, is deze opleiding enerzijds een verrijking geweest voor mezelf! Door inzichten van het Enneagram heb ik meer geleerd over wie ik ben: wat drijft mij, wat doe ik, maar vooral waar loop in tegen aan, waarom loop ik tegen iets aan.

Naast dat inzicht heb ik geleerd wat ik er ook kan aan doen: welke hulpbronnen (waaronder technieken van NLP) kan ik inschakelen binnen mezelf om dat waar ik tegenaan loop te begrijpen maar vooral te gaan oplossen vanuit mezelf!

Anderzijds kreeg ik naast mijn eigen inzichten zoveel kennis en tools mee om in te zetten in mijn eigen coaching praktijk. Ik kan mensen prikkelen, en op een andere manier brengen naar zelfreflectie en inzicht. Ik kan hen meer duiden op hun interne hulpbronnen in plaats van oplossingen die ik hen aanbied. En deze visie strookt helemaal met de visie die ik hoog in het vaandel draag in mijn eigen praktijk: beroep doen op jouw zelfhelend vermogen!

Kortom deze coach opleiding is op en top! Zowel op persoonlijk vlak, alsook op professioneel vlak (als coach zijnde)! Wat ben ik mezelf dankbaar dat ik mezelf deze opleiding cadeau gedaan heb. Ik kijk alvast uit naar het tweede jaar!

Muriel

Testimonials HeyLady muriel goossens

“De coach opleiding is op en top! Zowel op persoonlijk vlak (als vrouw) alsook op professioneel vlak (als coach). Wat ben ik dankbaar dat ik mezelf deze opleiding cadeau gedaan heb!”