ONZE MISSIE

First things first! Wij hebben geen magische krachten die jou van vandaag op morgen gaan transformeren in de vrouw die je altijd hebt willen zijn. Als jij als vrouw wil groeien, zal je zelf aan de slag moeten. Je zal tijd in jezelf moeten investeren. Want Hey!Lady kan het niet voor jou doen. MAAR, wij geven jou uiteraard wel alle tools en hulpmiddelen die jij nodig hebt om er te geraken! Vrouwen die met ons samenwerken, kiezen voor een duurzame begeleiding die een blijvende verandering teweeg brengt.

ONZE TOOLS – GA ZELF AAN DE SLAG

Jij kent Hey!Lady misschien nog niet, en dan is het begrijpelijk dat je wat terughoudend bent. Daarom raden wij je aan om eerst een kijkje te nemen op de Lady Academy pagina van deze website. Daar kan je al heel wat materiaal terugvinden zodat jij onmiddellijk zelf aan de slag kan. Bekijk zeker ook eens onze agenda, want ook tijdens onze webinars en workshops krijg je al heel wat informatie waar jij zelf verder mee kan. Kom je tot de conclusie dat je één-op-één of in groep wil geholpen worden, dan kan je uiteraard ook voor een programma kiezen.

annick heyman philippe van hende fien reunes heymotion heylady herfst

Ik ben jouw coach, jouw klankbord
en ik wil je zachtheid én je kracht
naar boven halen.

Annick Heyman

ONS VERHAAL

Ons verhaal begint ruim 10 jaar geleden met Hey!Motion coaching & training. Dankzij methodieken zoals NLP en Enneagram coachen we organisaties en bedrijven in hun HR-beleid. Business begeleidingen en trainingen voor bestuursleden, managers en medewerkers helpen bedrijven hun efficiëntie, creativiteit en communicatie te verbeteren.
Over de jaren heen werd duidelijk dat vooral vrouwen zoals jij een klankbord nodig hebben, een goede work-life balans willen vinden en willen groeien in hun rol als vrouw, zowel privé als op de werkvloer. Het was voor ons dan ook een logische stap om Hey!Lady in het leven te roepen!

  • +10 jaar ervaring als coach, trainer en mentor

  • Flexibele begeleiding naar duurzame veranderingen en transformaties

  • Empatische en eigenwijze aanpak zonder betutteling!