Over Hey!Lady

Say Hey! to the Lady in you

Hey! Lady

De reden waarom jij, als gedreven vrouw, hier bent beland, is wellicht omdat je worstelt met jezelf of een aspect uit jouw leven. Wat Hey!Lady vaak ziet terugkeren bij de ambitieuze vrouw van vandaag is het omgaan met schuldgevoelens, een gebrek aan zelfvertrouwen, zichzelf verloren voelen, niet meer weten wat je passie is in het leven, worstelen met perfectionisme, een slecht zelfbeeld of nood aan een betere work-life balans. Dat is waarom jij hier bent, en dit is waarmee Hey!Lady jou wil helpen.


Jij kent Hey!Lady misschien nog niet, en dan is het begrijpelijk dat je wat terughoudend bent. Ons verhaal begint ruim 10 jaar geleden met Hey!Motion coaching & training. Dankzij methodieken zoals NLP en Enneagram coachen we organisaties en bedrijven in hun HR-beleid. Business begeleidingen en trainingen voor bestuursleden, managers en medewerkers helpen bedrijven hun efficiëntie, creativiteit en communicatie te verbeteren. Over de jaren heen werd duidelijk dat vooral vrouwen zoals jij een klankbord nodig hebben, een goede work-life balans willen vinden en willen groeien in hun rol als vrouw, zowel privé als op de werkvloer. Het was voor ons dan ook een logische stap om Hey!Lady in het leven te roepen!

+15 jaar ervaring als coach, trainer en mentor
Flexibele begeleiding naar duurzame transformaties
Empatische en eigenwijze aanpak zonder betutteling

Missie

First things first!

Wij hebben geen magische krachten die jou van vandaag op morgen gaan transformeren in de vrouw die je altijd hebt willen zijn. Als jij als vrouw wil groeien, zal je zelf aan de slag moeten. Je zal tijd in jezelf moeten investeren. Want Hey!Lady kan het niet voor jou doen. MAAR, wij geven jou uiteraard wel alle tools en hulpmiddelen die jij nodig hebt om er te geraken!

Vrouwen die met ons samenwerken, kiezen voor een duurzame begeleiding die een blijvende verandering teweeg brengt.

Team

Annick

De drijvende kracht achter Hey!Lady.

Philippe

De sterke man achter de sterke vrouw.

Lady Academy

Online Coach Opleiding

6 modules op eigen tempo over de basisvaardigheden van coaching.

Coach Opleiding

12 opleidingsdagen met certificatie over enneagram en NLP-technieken.

Lady Business Coaching

1-op-1 begeleiding op maat om al jouw doelen waar te maken. 

Succesverhalen

"De combinatie van het Enneagram met NLP maakt dat je na de Coach opleiding alles in handen hebt om zelf mensen tot diepe inzichten te brengen."

Wendy Durven

"De HeyLady begeleiding was voor mij echt een eye-opener wat betreft mijn relatie, absoluut confronterend! Daarnaast heb ik geleerd om bepaalde methodieken meer te gebruiken in mijn leven. Daardoor kan ik de dingen nu beter relativeren, denk ik minder in hokjes en heb ik leren omgaan met andere types van mensen."
Canan Adiyil
"De coach opleiding is op en top! Zowel op persoonlijk vlak (als vrouw) alsook op professioneel vlak (als coach). Wat ben ik dankbaar dat ik mezelf deze opleiding cadeau gedaan heb!"
Muriel Goossens
"Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed. Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak."

Aude Chevolet

Wij gebruiken lekkere cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down