Inge

"Alles is helder geworden. En omdat ik nu zelf heel goed weet waar ik naartoe wil, kan ik mijn verhaal ook heel duidelijk overbrengen. Ik heb zelfs daardoor mijn eerste klant al binnengehaald, en de eerste is de moeilijkste."

Canan

"De HeyLady begeleiding was voor mij echt een eye-opener wat betreft mijn relatie, absoluut confronterend! Daarnaast heb ik geleerd om bepaalde methodieken meer te gebruiken in mijn leven. Daardoor kan ik de dingen nu beter relativeren, denk ik minder in hokjes en heb ik leren omgaan met andere types van mensen."

Lauren

"Annick is een ambitieuze vrouw die, desondanks haar positivisme in het leven, toch durft te zeggen waar het op staat. Ze is altijd eerlijk, ook als dat misschien niet is wat je wil horen."

Isabelle

"De begeleiding bij HeyLady heeft mij overtuigd om bepaalde strategische stappen te zetten om mijn bedrijf verder te doen groeien. Zonder dat mijn gezin of ikzelf daaronder lijden."

Aude

"Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed. Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak."