HeyLady testimonial Isabelle De Bourdere

Isabelle De Bourderé – Bubbles Communication

Hey!Lady: een concept door vrouwen voor vrouwen … gelukkig maar!

Als vrouw kom je nu eenmaal andere strubbelingen tegen in het leven dan mannen. Laat ons feministisch zijn, laat ons opkomen voor onszelf, laat ons carrière maken met ballen aan ons lijf, … Laat ons eerlijk zijn: het blijft gewoon anders. En ook al maak ik zelf geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, ook al heb ik zelf al een mooie carrière achter de rug, en ook al heb ik weinig of geen seksisme meegemaakt, het blijft nu eenmaal anders. Op vele vlakken! Ik denk dat elke vrouw wel weet waarover ik het heb. Hey!Lady is dan ook een concept dat als geroepen komt. Je vindt er gelijkgestemden, broodnodig advies en one-to-one begeleiding.

Persoonlijke begeleiding in elke zin van het woord

Van een klankbord tot concrete begeleiding over een welbepaalde topic: dat is Hey!Lady. Ook belangrijk is dat Annick persoonlijk werkt en rekening houdt met jouw persoonlijkheid. Ik ben niet de vrouw van de bloemenmotiefjes, melige teksten of vioolmuziek op de achtergrond. Ik beschouw mezelf eerder als een harde tante. Er is ruimte voor zowel je zachte als harde kant als vrouw. Wat voor mij persoonlijk perfect werkt! Dat is nu eenmaal het leuke aan Hey!Lady: je kiest gewoon een traject dat bij jou past.

Annick sees the bigger picture!

Annick is iemand die zelf heel wat meegemaakt heeft. En dat hoor je als ze praat. Ze weet waarover ze het heeft. En dat voelt gewoon goed. Dat iemand weet wat het is om dagelijks met allerhande beslommeringen om te gaan. Maar ook van de grotere thema’s heeft ze levenslessen gekregen. Om vandaag de persoon te zijn wie ze is. Alsof het nu haar beurt is om andere vrouwen te helpen.

Mijn resultaat: persoonlijke én professionele groei

Hey!Lady is een concept dat voor mij op het juiste moment kwam. De groei van een eigen zaak, dit alles in combinatie met een gezin: niet makkelijk! Ik heb een burn-out meegemaakt, dus die angst blijft erin zitten.

Toch heeft de begeleiding bij HeyLady mij overtuigd om bepaalde strategische stappen te zetten om mijn bedrijf verder te doen groeien. Zonder dat mijn gezin of ikzelf daaronder lijden.

Aude Chevolet

Ik ben fan van het HeyLady concept, want de kracht van de vrouw wordt nog teveel onderschat. HeyLady onderstreept die vrouwelijke kracht, en dat is positief want het bedrijfsleven en leiderschap blijven nog teveel gelinkt aan mannelijkheid.

8 jaar terug was ik heel schuchter en kon ik niets positiefs over mezelf vertellen. Jaren heb ik mezelf vooruit gesleept, als een schim van mezelf. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om Annick op te bellen. Het eerste gesprek was zeer positief! Er was een klik, bijna een directe vertrouwensband.

Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed.

Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Annick heeft, met haar fijngevoeligheid en finesse, zonder ooit te pushen, me toch laten openbloeien.

En Annick heeft niet alleen veel kennis, ze is ook emotioneel intelligent. De focus ligt op de mens die voor haar zit; niet zozeer op een standaard gestructureerde, stereotype begeleiding.

Ik heb mezelf teruggevonden en dat is de grootste cadeau die ik kon krijgen. Annick heeft ervoor gezorgd dat ik in al mijn zachtheid toch mijn kracht heb teruggevonden. Ik heb mijn vrouwelijkheid leren omarmen (vanbinnen en vanbuiten). Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij ben met mezelf!

Lauren Bracke

HeyLady is een uniek concept. Eindelijk eens iets voor vrouwen! Ik ben blij dat HeyLady een forum creëert waar vrouwen alles kunnen zeggen en delen waar ze mee zitten, en waar ze elkaar kunnen stimuleren en motiveren.

Annick is de juiste vrouw op de juiste plaats. Ze heeft gewoon de juiste expertise! Annick heeft zelf jarenlang leidinggevende functies ingevuld en runt nu haar eigen bedrijf. En daarenboven coacht ze zelf ook tal van vrouwen. Niemand doet dit zo goed als Annick.

Annick is een ambitieuze vrouw die, desondanks haar positivisme in het leven, toch durft te zeggen waar het op staat. Ze is altijd eerlijk, ook als dat misschien niet is wat je wil horen.

Wat me bijgebleven is tijdens de begeleiding in groep is dat iedere vrouw wel aan iets kan werken. Daarnaast heb ik voor mezelf geleerd dat je ook de positieve dingen in je leven mag uitspreken. Als iets goed gaat mag je dat durven benoemen. Het hoeft niet altijd negatief te zijn!

Canan Adiyil

Ik vind HeyLady een fantastisch concept. Het bedrijfsleven is nog vaak op mannen gericht. HeyLady ziet en erkent iedere vrouw niet enkel als leidinggevende/professional, maar ook als huisvrouw, partner, mama, etc. Alle aspecten van vrouw-zijn worden meegenomen!

Annick is een warme persoon, zeer aangenaam om naar te luisteren, en vooral toegankelijk en menselijk. Ze volgt geen regeltjes, maar werkt op gevoel. Ze zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt, en dat je het gevoel hebt dat je echt alles kan zeggen!

Annick is een positieve en goedlachse vrouw. En als het erop aankomt, zal ze wel haar eigen mening geven en je niet naar de mond praten. Haar feedback is altijd opbouwend, zeker niet kwetsend. Niet altijd wat je wil horen, maar wel altijd wat je nodig hebt!

De HeyLady begeleiding was voor mij echt een eye-opener wat betreft mijn relatie, absoluut confronterend! Daarnaast heb ik geleerd om bepaalde methodieken meer te gebruiken in mijn leven. Daardoor kan ik de dingen nu beter relativeren, denk ik minder in hokjes en heb ik leren omgaan met andere types van mensen.

Testimonial HeyLady Inge Liesens

Inge Liesens

Ik vind het HeyLady concept super. Als vrouw heb je echt wel een specifieke aanpak nodig, en die heb ik bij HeyLady gevonden. Het topic vrouwelijke zachte kracht vind ik ook heel fijn. Vooral het vrouwvriendelijke aan dit concept spreek me heel hard aan.

Ik ben bij Annick terecht gekomen omdat ik met een nieuw project wou starten, alleen wist ik niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Annick heeft me een structuur gegeven. Ik vind het fijn dat Annick me echt stap voor stap op weg heeft gezet, want ik was eigenlijk verkeerd bezig.

Annick helpt me echt met dingen waarvan ik niet weet hoe ik eraan moet beginnen. Dingen die ik nergens anders vond of kon lezen. Het zijn echt praktische tips die ik heel snel kon toepassen. Ik voel het bijvoorbeeld ook in de manier waarop ik schrijf. Een blog voor een bedrijf schrijf ik nu totaal anders dan voor een particulier. Ik gebruik een ander soort woorden en taal, afhankelijk van wat iedere doelgroep nodig heeft. Die dingen zijn nu heel duidelijk voor mij en het is makkelijker om daarmee aan de slag te gaan.

Ik heb een heel fijne klik met Annick! Ze is meer dan een coach. Dit is voor mij echt een vriendschap geworden. Ik ben er van overtuigd dat we, na afloop van dit traject, zeker nog gaan blijven afspreken en elkaar gaan blijven zien.

Iedere keer als ik een coaching gesprek met Annick heb, weet ze heel goed in te spelen op hoe ik mij op dat moment voel. Die dingen worden door haar heel snel opgepikt en ook onmiddellijk aangepakt. En doordat Annick zoveel geeft, voel ik me zelf nog meer gemotiveerd om er echt voor te gaan.

Dit traject heef me zoveel sterker gemaakt. Ik sta sterker in mijn schoenen en ik ben zelf ook veel meer beginnen geloven in mijn eigen concept. En dat komt omdat het echt een stapsgewijze begeleiding is, heel overzichtelijk.

Alles is helder geworden. En omdat ik nu zelf heel goed weet waar ik naartoe wil, kan ik mijn verhaal ook heel duidelijk overbrengen. Ik heb zelfs daardoor mijn eerste klant al binnengehaald, en de eerste is de moeilijkste.

Ik weet nu hoe ik contacten moet leggen, mijn verhaal duidelijk kan brengen, en met het nodige zelfvertrouwen.  Daar ben ik Annick héél dankbaar voor!