Wat kan Hey!Lady voor jou betekenen?

Of je nu kiest voor een kort of lang traject, je zal zeker een aantal inzichten verwerven over wat jouw sterktes en valkuilen zijn. Je zal jouw eigen kracht ontdekken en leren hoe je die in de wereld kan zetten.

Wat is het verschil tussen de Hey!Lady programma’s?

  • Het Lady Proof programma is volledig online en is de handleiding voor de startende onderneemster. Je leert als onderneemster om je business verhaal helder te krijgen door je waarden, je angsten en je grenzen in kaart te brengen. In de 4de module maak je een stappenplan van wat er nog nodig is om jouw business droom te realiseren. Tenslotte werken we samen aan je zelfvertrouwen en perfectionisme, zodat jij je heldere business droom zonder vertragen en met zelfvertrouwen de wereld inzet. Dit programma is volledig online, dus jij bepaalt het tempo!
  • Het Lady Boss programma gaat een stap verder. Jij wil, als ondernemende of leidinggeven vrouw, werken aan thema’s zoals work-life balans, zelfvertrouwen, zelfzeker durven verkopen, focus vinden, beter communiceren, etc. Het Lady Boss programma is een traject van een jaar, waarin groepstrainingen en één-op-één coaching wordt gecombineerd.
  • Ben je (startende) coach? Dan is het Lady Coach programma op je lijf geschreven. Je leert jezelf als coach onderscheiden op de markt, door je kwaliteit en verdieping. Op het einde van deze opleiding ben jij internationaal gecertifieerd als NLP coach, ken je de principes van Enneagram EN ben je online up-en-running met je coaching praktijk.
  • Tenslotte is er het Lady Online programma. Dit programma is voor de ondernemende vrouw die sociale media wil inzetten om haar bedrijf te laten groeien. Je krijgt toegang tot 7 online modules die jou stap voor stap helpen om de relevante sociale media kanalen te kiezen en op te zetten. Daarnaast leer je een content kalender opmaken en alle berichten te automatiseren. Zo kan jij je focussen op je passie!

Hoeveel kost een programma?

Als je onze Lady Academy pagina bekijkt, zal je zien dat er verschillende opties zijn. Wil je eerst wat aftasten, dan kan je alvast een aantal gratis e-books downloaden.

Heb je zin in meer, kom dan gerust naar één van onze events, of kies voor één van onze programma’s. De prijzen variëren afhankelijk van de diepgang en duurtijd van een event of programma. Alle prijzen kan je terugvinden op de agenda / programma pagina’s op deze website.

Hoe kan je betalen?

Alle betalingen van de online programma’s verlopen via het platform zelf. Je zal doorverwezen worden naar een betaalpagina waar je, veilig, online kan betalen. Maak je gebruik van de KMO portefeuille, dan betaal je in eerste instantie enkel de BTW online via het platform. De rest betaal je later, nadat je aanvraag is goedgekeurd.

Hoe dien je een aanvraag voor de KMO portefeuille in?

Een aanvraag indienen is eenvoudig. Meer info over de KMO portefeuille kan je op de website van de VLAIO terugvinden. Je kan als KMO of beoefenaar van een vrij beroep jaarlijks tot 15.000 euro subsidies ontvangen voor opleidingen of advies. Je dient je aanvraag online bij de VLAIO in. Van zodra je aanvraag is goedgekeurd, stort je jouw bedrag op een rekening. De VLAIO stort je subsidie ook op deze rekening. Het totaalbedrag wordt nadien naar ons doorgestort!

Welke opleidingen of voorkennis moet je hebben om deel te nemen?

Elke gedreven, ondernemende of leidinggevende vrouw kan deelnemen. Je hebt geen voorkennis nodig om te starten met één van deze programma’s. Alleen de goesting en een open mind! Je hoeft geen voorgaande opleidingen gevolgd te hebben. De enige voorwaarde is dat je klaar bent om jouw vrouwelijke zachte kracht in te zetten!

annick heyman philippe van hende fien reunes heymotion heylady herfst