Over Hey!Lady

Ontwaak jouw potentieel

Hey! Lady

De reden waarom jij hier bent beland, is wellicht omdat je worstelt met jezelf of een aspect uit jouw leven. Wat Hey!Lady vaak ziet terugkeren bij de ambitieuze persoon van vandaag is het omgaan met schuldgevoelens, een gebrek aan zelfvertrouwen, zichzelf verloren voelen, niet meer weten wat je passie is in het leven, worstelen met perfectionisme, een slecht zelfbeeld of nood aan een betere work-life balans. Dat is waarom jij hier bent, en dit is waarmee Hey!Lady jou wil helpen.


Jij kent Hey!Lady misschien nog niet, en dan is het begrijpelijk dat je wat terughoudend bent. Ons verhaal begint ruim 10 jaar geleden met Hey!Motion coaching & training. Dankzij methodieken zoals NLP en Enneagram coachte ik organisaties en bedrijven in hun HR-beleid. Business begeleidingen en trainingen voor bestuursleden, managers en medewerkers helpen bedrijven hun efficiëntie, creativiteit en communicatie te verbeteren.


Over de jaren heen werd duidelijk dat we een klankbord nodig hebben, een goede work-life balans willen vinden en bewust willen leven, zowel privé als op de werkvloer. Het was voor ons dan ook een logische stap om Hey!Lady in het leven te roepen!

+17 jaar ervaring als coach, trainer en mentor
Flexibele begeleiding naar duurzame transformaties
Empatische en eigenwijze aanpak zonder betutteling

Missie

First things first!

Wij hebben geen magische krachten die jou van vandaag op morgen gaan transformeren in de persoon die je altijd hebt willen zijn. Als jij wil groeien, zal je zelf aan de slag moeten. Je zal tijd in jezelf moeten investeren. Want Hey!Lady kan het niet voor jou doen. MAAR, wij geven jou uiteraard wel alle tools en hulpmiddelen die jij nodig hebt om er te geraken!

Vrouwen die met ons samenwerken, kiezen voor een duurzame begeleiding die een blijvende verandering teweeg brengt.

Team

Annick

De drijvende kracht achter Hey!Lady.

Philippe

De sterke man achter de sterke vrouw.

Ladycademy

DIY - Perfect Ok!

Een online programma waarbij je zal leren om jouw perfectionisme te leren omarmen.

Een complete cursus waar je ontdekt waar jouw perfectionisme vandaan komt.

Een opleiding waarop je al de stress en de 'moetens' achter jou laat.

Een pakket vol tips & tools om van je perfectionisme jouw beste vriend te maken.

DIY - Word je eigen coach

Een online programma waarin jij leert om jouw eigen coach te zijn.

Een traject van 6 modules boordevol tools en technieken die jou zullen helpen om bewuste keuzes te maken.

Een opleiding die je op jouw eigen tempo kan volgen en waarbij te toch het gevoel hebt dat ik er ben om jou te begeleiden.

Finding your WHY

Jouw persoonlijke WHY

Wanneer je ontdekt wat jouw zielenmissie is, dan kan je bewuste keuzes leren maken. Het wordt een week van werken aan jouw potentieel.


Alle maskers af

Een unieke begeleiding waar zowel Ego & Zielenwerk aan bod komen.

In een veilige kleine groep van max.  5 deelnemers kiezen we samen voor verdieping.

Opleiding 'Coachende vaardigheden'

12 dagen om een topcoach te worden.

12 dagen waarbij je alle duurzame coachingtechnieken leert inzetten.

12 dagen theorie onmiddellijk gekoppeld aan de praktijk.

12 dagen begeleiding door een ervaren coach.

12 dagen in een bad van persoonlijke ontwikkeling.

12 dagen vol inzichten.

12 dagen groeien als mens én als coach. 

12 dagen verdieping in het Enneagram & NLP.

Na 12 dagen een international erkend Coach Certificaat.

Succesverhalen

"De combinatie van het Enneagram met NLP maakt dat je na de opleiding 'Coachende vaardigheden'  alles in handen hebt om zelf mensen tot diepe inzichten te brengen."

Wendy Durven

"De begeleiding van Annick was voor mij echt een eye-opener wat betreft mijn relatie, absoluut confronterend! Daarnaast heb ik geleerd om bepaalde methodieken meer te gebruiken in mijn leven. Daardoor kan ik de dingen nu beter relativeren, denk ik minder in hokjes en heb ik leren omgaan met andere types van mensen."
Canan Adiyil
"De opleiding 'Coachende vaardigheden' is op en top! Zowel op persoonlijk vlak (als vrouw) alsook op professioneel vlak (als coach). Wat ben ik dankbaar dat ik mezelf deze opleiding cadeau gedaan heb!"
Muriel Goossens
"Wat ik heel belangrijk vind als je coaching krijgt, is de energie die rond iemand hangt. En die energie zat bij Annick gewoon goed. Ik zag oprechtheid, warmte, hartelijkheid, en voelde me onmiddellijk op mijn gemak."

Aude Chevolet