Lauren Bracke

"Annick is een ambitieuze vrouw die, desondanks haar positivisme in het leven, toch durft te zeggen waar het op staat. Ze is altijd eerlijk, ook als dat misschien niet is wat je wil horen."
Annick Heyman zelfvertrouwen blog heylady

In 30 dagen naar meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een eigenschap die je al ontwikkelt van in jouw kindertijd. En het is iets dat je geleidelijk aan opbouwt. Jammer genoeg kan 1 opmerking of gebeurtenis heel snel je zelfvertrouwen terug naar beneden halen. Hoe bouw je zelfvertrouwen op als het een flinke deuk heeft gekregen? Met deze oefening voel je na 30 dagen al een immens verschil!
Annick Heyman heylady glimlach winterdip blog

Glimlachen - de remedie tegen de winterdip

Het valt me op dat we in een klimaat van zure gezichten zijn terecht gekomen. Mensen kijken nog zelden op een oprecht vriendelijke manier naar elkaar. Een glimlach op het gezicht is een zeldzaamheid. En toch is net zo'n eenvoudige glimlach de ideale remedie tegen de winterdip...
blog blokkades saboteurs ladyboss heylady annick Heyman

Help - ik saboteer mezelf!

Je weet wat je wil, je droomt ervan, je ligt er wakker van, je verlangt er zo hard naar, dat het pijn doen. En toch kom je niet in actie. Iets houdt je tegen en je weet niet wat. Het lijkt alsof jij je eigen groei in de weg staat...
stopbord glazen plafond blog heylady annick Heyman

Het glazen plafond - bestaat het echt of houden wij vrouwen het in stand?

Een paar weken geleden zaten we aan tafel met één van onze vrienden – een voormalig CEO. Hij vroeg me hoe het zat met het glazen plafond. Bestaat het echt of is het iets wat wij als vrouwen in stand houden?
Annick Heyman HeyLady Coach Enneagram

Het Enneagram als coaching tool

Ik was 28 en schreef me in voor een opleiding rond persoonlijkheidsmodellen. Wat ik nog niet wist is dat die opleiding mijn leven ging veranderen. Ik had al wat gelezen over het Enneagram maar de literatuur die toen bestond was nogal karikaturaal. De theorie vertelt dat het vinden van jouw basistype de sleutel is tot persoonlijke groei. De negen types werden beschreven en het was zo onrealistisch dat er 1 type was waar echt alles klopte. Kon dat echt?
Annick Heyman coaching heylady

Een succesvolle coach worden in 5 stappen

Je bent niet meer gelukkig en je bent je job zo beu als koude pap. Na lang nadenken heb je beslist om iets nieuws te doen, en je bent ervan overtuigd dat jij een luisterend oor hebt, dat je empathisch bent en dat je graag mensen helpt. Als je de optelsom maakt dan is je besluit: ‘Ik wil coach worden’. Maar hoe begin je daaraan?
social media instagram blog heylady annick Heyman vergelijken perfecte wereld

De perfecte wereld - 4 tips om te stoppen met vergelijken

Sociale media, reclame, film, soapseries, vriendinnen… Alles en iedereen ziet er precies perfect uit. Iedereen leidt het perfecte leven. En ik? Ik dobber verder en zie alleen maar wat er niet lukt. Ken je dat stemmetje in je hoofd dat jezelf gaat vergelijken met anderen? In deze blog geven we jou 4 tips om te stoppen met vergelijken.
Wendy Dirven gastblog heylady zachte kracht

Hoe zet jij je zachtheid in als kracht?

Vrouwen die hun zachtheid als kracht inzetten, het lijkt wel het nieuwe zwart. In deze gastblog vertelt Wendy over haar zoektocht naar de zachte kracht. Het intrigeert haar omdat ze zelf zacht van karakter is, en anderzijds niet over haar heen wil laten lopen. Ze wil mensen toelaten en een warm hart toedragen, zonder misbruik van haar te laten maken. Wendy vertelt ons hoe je precies die balans vindt, en hoe jij je zachtheid inzet als kracht!
HeyLady jezelf onderscheiden als coach blog annick Heyman

Hoe onderscheid jij jezelf op de markt als coach?

Het aantal coaches en ervaringsdeskundigen op de markt blijft groeien. Wanneer kan jij jezelf een echte coach noemen? En hoe zorg jij ervoor dat je opvalt als coach? Want hoe pak je het aan om je te onderscheiden als coach? In deze blog deel ik mijn zoektocht en tips met jou.